Tarjoan monipuolisen mailahuollon kattamaan jokaisen pelaajan erityistarpeet. Palvelen myös kaikentasoisia golffareita mailavalintoihin liittyvissä kysymyksissä sekä otan vastaan mailojen takuukorjauksiin liittyviä töitä.

 

Mailahuoltoverstas sijaitsee "rengintuvassa" Nokia River Golfin klubirakennuksen vieressä. Verstaalta löytyy kaikki mailojen perushuoltoon tarvittavat työkalut ja tarvikkeet. Verstas on auki sopimuksen mukaan eli aina tarvittaessa. Ota yhteyttä kaikissa mailoihin liittyvissä kysymyksissä!

 

Perusmailahuolto sisältää gripin vaihdon ja varsikorjaukset. Mailojen gripin vaihdot onnistuvat parhaimmillaan muutamassa minuutissa ja enintään parin päivän toimitusajalla. Varastossani on jatkuvasti reilut kaksikymmentä grippivaihtoehtoa, joista voit valita haluamasi. Voin myös tehdä grippisi erityisesti sinun käteen sopivaksi valitsemalla oikean gripin vahvuuden. Varsikorjauksien lisäksi voin myös pidentää tai lyhentää esim. puttimailasi tai draiverisi ja samalla painotan sen uuteen mittaan sopivaksi. Ensin toki tarkistan, mikä on juuri sinulle sopiva mailan pituus.

 

Haluatko omien mittojesi mukaan tehdyt mailat? Varaa aika "club fittingiin". Mailansovituksessa tutkitaan oikeiden varsipituuksien lisäksi myös sopivat loft- ja lie-kulmat. Loft&Lie -laitteella voidaan mitata ja tarvittaessa säätää mailan lapojen kulmat. Mailavaa'alla tarkistetaan swingipainot ja tarvittaessa korjataan painotukset. Mailan lavan ja varren valinta suoritetaan "TrackMan club fitting" -analyysissa. Tärkeintä on löytää juuri sinulle sopivat mailat!

 

 

 

                    

 

 

                    

Yhteistyössä