Mikä on TrackMan?

 

TrackMan mittaa mailan ja pallon liikerataa kahdella tutkalla, joka myös videoi swingiä maksimissaan viidellä high-speed kameralla. TrackMan toimii sekä sisällä, että ulkona. Sisällä tarvittava lyöntipituus tietojen mittausta varten on 3 metriä. Ulkona Trackman "näkee" koko pallon lentoradan 360 metriin asti. UUTENA ominaisuudet Trackman 4:ssä on lähipeli ominaisuus jolla saat tietoja chippaamisesta.

 

TrackManin avulla pääset näkemään yksityiskohtaiset tiedot mailan liikeradasta, pallon lentoradasta ja yhdistämään tiedot videokuvaan. TrackMan siirtää langattomasti kaiken tiedon ja videot omaan tietokoneeseen tai älypuhelimeen.

 

Kaikki suurimmat maila- ja pallovalmistajat käyttävät TrackMania tuotteidensa testaamiseeen. PGA Tourin ja European Tourin televisiolähetyksissä näytettävät pallon lentokaaret ja data on mitattu TrackManilla. Myös maailman parhaat pelaajat ja valmentajat käyttävät TrackMania lyöntien mittaamiseen ja swingien analysoimiseen.

 

 

Lisätietoja TrackManin kotivuilta: http://www.trackman.dk/

 

 

Mihin TrackMania käytetään?

 

Valmennus

 

 

TrackMan helpottaa valmentajan ja valmennettavan yhteistyötä, koska se havainnollistaa valmennettavan lyönnit. TrackMan kerää tietoja jokaisesta lyönnistä ja purkaa swingin osiksi. Tämä auttaa valmennettavaa ymmärtämään swinginsä virheet. TrackMan antaa välittömän palautteen, joka ohjaa suoritusta oikeaan suuntaan.

 

Pelaajan kehittymistä on helppo seurata mytrackman.com:sta, johon tallennetaan pelaajan lyöntihistoria ja lyöntitestien tulokset.

 

Katso video Sean Foleyn ja Justin Rosen haastattelusta:

 

 

 

Lyöntitestit

 

TrackMan Combine on standardi lyöntitesti, jonka avulla kuka tahansa voi verrata tuloksiaan maailman huippupelaajien tuloksiin. Testistä saatujen tulosten perusteella voidaan analysoida oman lyöntipelin vahvuudet ja heikkoudet. Testissä lyödään yhdeksään eri lyöntikohteeseen (55-165m) ja lisäksi lyödään draivi, 6 lyöntiä kutakin. Yhteensä siis 60 lyöntiä. Jokaisesta lyönnistä saa pisteitä tarkkuuden mukaan asteikolla 0-100. Testin tulos on keskiarvo kaikista lyönneistä. Lue lisää Combine – testistä tästä. Combine leaderboardin löydät kirjautumalla mytrackman.com:n.

 

Wedging lyöntitesti on oma 20 lyönnin testi, jossa lyöntipituudet ovat 40-60, 60-80, 80-100 ja 100-120m eli neljä eri lyöntipituutta, viisi palloa kutakin. Testin suorittaminen kestää vain 15 minuuttia. Kaikista testeistä saat yksityiskohtaisen raportin sähköpostiisi. Testituloksista kootaan learderboard, joka julkaistaan kotisivuilla.

 

Long iron lyöntitesti  Muuten sama kuin wedging-testi mutta pituudet ovat 120-140, 140-160, 160-180 ja 180-200 metriä.

 

 

Club fitting

 

Trackman sopii mainiosti mailojen ominaisuuksien vertailuun. TrackManilla on helppo vertailla useankin mailan lyöntituloksia. Tuloksien yhteenvedosta näet graafiset esitykset lyöntien hajonnasta, vaaka- ja pystysuunnan lentokaarista ja lyöntitiedot jopa 22 eri tavalla mitattuna.

 

Myös fittaustiedot saat sähköpostiisi.

 

 

MyTrackMan

 

Kirjautumalla mytrackman.com:n voit avata oman tilin, johon tallentuvat kaikki data ja videot, jotka olet TrackManilla saanut. Lisäksi pääset TrackMan leaderboardeihin, videoihin ja opetusmateriaaliin. Nämä auttavat sinua ymmärtämään TrackManin antamaa tietoa lyönneistäsi vielä paremmin.

 

 

 

 

Yhteistyössä